Welkom bij de REB

De stichting Raalter Evenementen Beveiliging (REB) is een groep vrijwilligers die in Raalte en omstreken de beveiliging verzorgt van diverse evenementen.

Onze vrijwilligers oefenen deze taken uit als hobby, meestal gewoon naast hun normale arbeid. Ze zijn uiteraard in het bezit van een diploma beveiligingsmedewerker. REB is mede daardoor in het bezit van een door justitie uitgegeven ND nummer en is daarmee bevoegd hetzelfde werk te verrichten als iedere andere particuliere beveiligingsorganisatie.

Ook zijn wij gecertificeerd voor het regelen van verkeer zowel bij kleine als grote evenementen, zoals optochten, concerten en festivals.
Onze goed gemotiveerde vrijwilligers doen hun werk door de taal van de regio te spreken en lossen voorkomende situaties waar mogelijk op een gemoedelijke manier op.

Wij zijn voorzien van goed materieel en beschikken zelfs over een eigen Mobiele Centraalpost.

word REB vrijwilliger!

Lijkt het leuk om een kijkje te nemen in de keuken van een beveiligingsbedrijf of lijkt het je leuk om wat te doen voor de Raalter Samenleving? Wij zijn constant op zoek naar nieuwe leden.

Lijkt het wat om toezicht te houden op diverse evenementen in de Gemeente Raalte of om bijvoorbeeld de Grootste Sallandse Carnavalsoptocht te begeleiden? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar het e-mailadres wat hier rechts naast onder contact staat. Je krijgt dan de opleiding : ESO geheel gratis!